HIEROJAT

TUROOlen 36-vuotias koulutettu hieroja ja Functional Patterns -ohjaaja. Takana on monipuolisen työhistorian lisäksi myös liikunnanohjausta ja tietysti hierojakoulu. 


Värikäs työkokemukseni ja kolmekymmenvuotinen, monipuolinen liikuntaharrastus antavat hyvät lähtökohdat ymmärtää erilaisten vaivojen syntymekanismeja ja arjen haasteita ylipäänsä. Kiinnostus ihmisen biomekaniikkaa kohtaan ja Functional Patterns-koulutus antavat myös paljon työkaluja hierontapuolelle.


Koulutus


  • Koulutettu Hieroja 2017
  • Sotatieteiden Kandidaatti 2007
  • Functional Patterns Human Foundations level 1 certified 2018
  • Kaikenlaisia kursseja ja paljon itseopiskelua

HELEKaikki lähtee asiakkaan omista toiveista. Luon asiakkaan kanssa ensimmäisen hierontakerran yhteydessä hoitosuunnitelman, edetäksemme loogisesti ja päämäärätietoisesti kohti yhteisesti sovittuja tavoitteita. Tavoitteet voivat olla esim. tietyistä lihasjännitteistä, päänsärystä tai liiallisesta stressistä eroon pääseminen. Tavoite voi olla myös pelkästään kehon ja mielen rentouttaminen.


Tarpeen mukaan annan yksilöllisiä suosituksia liittyen eri harrastuslajeihin. Tarvittaessa opastan ja neuvon kädestä pitäen minkälaisilla kehon liikkuvuutta lisäävillä liikkeillä voi lisätä omaa hyvinvointia. Olen 100% läsnä asikkaitani varten. Tervetuloa hierontoihini!

YHTEYSTIEDOT

KIRKKONUMMI

JORVAS


Hirsalantie 11

02420 JORVAS


Ericssonin kiinteistö, Jorvas High-tech Center (JHC1)


Katso ajo-ohjevideot Yhteystiedot-sivulta.

OSOITE

Hirsalantie 11, 02420 JORVAS

(JHC1)

PUHELIN

HELE - 0406214200

SÄHKÖPOSTI

sähkö@posti.fi

SEURAA SOMESSA

© Copyright 2019 Catmania. All Rights Reserved.