HINNASTO

Hieronta 30min - 30€

Hieronta 45min - 40€

Hieronta 60min - 50€

Hieronta 90min - 75€

Hieronta 120min - 100€

Functional Patterns-ohjaus - 70€/h


PALVELUTHieronta


Hieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Sillä voidaan palauttaa lihaksiin ja sidekudoksiin normaalia nestekiertoa ja liikkuvuutta.


Hieronta voi auttaa esimerkiksi:


    • Särkytiloihin

    • Rajoittuneeseen liikkuvuuteen

    • Stressinhallintaan


Meillä hieronnassa otetaan huomioon klassisen hieronnan, urheiluhieronnan, mobilisoinnin, fascia- ja triggerpistekäsittelyn tekniikoita, joita sovelletaan asiakkaan tarpeen ja vaivan mukaan. 


Hoito on aina asiakaslähtöistä ja rakentuu kulloisenkin tilanteen mukaan. Hoidot voidaan myös suunnitella sarjana, jolloin saadaan maksimaalinen hyöty irti. Tavoitteena on aina hoitaa ongelman juurta, eikä pelkkiä oireita.


 

Functional Patterns


Functional Patterns on uudenlainen lähestymistapa personal trainingiin ja toiminnalliseen harjoitteluun.


FP-harjoittelussa korostuu terveyden ja suorituskyvyn edistäminen käyttämällä ihmiselle luonnollisia liikeratoja, joita esiintyy mm. kävelyssä, juoksussa ja heittämisessä. Meidän kehomme, etenkin lihaksistomme ja luustomme, on kehittynyt näiden liikkeiden ympärille ja näiden toiminnallisten liikkumismallien parantaminen johtaa yleisesti parempaan toimintakykyyn.


Harjoittelussa yhdistellään erilaisia kehonhuoltotekniikoita ja lihastoimintaketjuja aktivoivia harjoituksia, joilla varmistetaan, että koko kroppa toimii yhtenäisenä kokonaisuutena siirryttäessä haastavampaan toiminnalliseen harjoitteluun.

MAKSUTAVAT

Vastaanotolla


Käteinen sekä yleisimmät kortit käyvät maksuvälineenä vastaanotolla. Korteista käyvät pankkikortti, Visa, Mastercard, Amex, Diners sekä JCB.OSOITE

Hirsalantie 11, 02420 JORVAS

(JHC1)

PUHELIN

HELE - 0406214200

SÄHKÖPOSTI

sähkö@posti.fi

SEURAA SOMESSA

© Copyright 2019 Catmania. All Rights Reserved.